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Household and Consumer-Orientated Health Economics
2017
Association between the Healthy Eating Index-2010 and nutrient and energy densities of German households’ food purchases
Associations between dietary patterns and biomarkers of nutrient status and cardiovascular risk factors among adolescents in Germany: results of the German Health Interview and Examination Survey for Children and Adolescents in Germany (KiGGS)
Food purchase patterns: empirical identification and analysis of their association with diet quality, socio-economic factors, and attitudes
Temporal changes in predicted risk of type 2 diabetes in Germany: findings from the German Health Interview and Examination Surveys 1997–1999 and 2008–2011
Validation of the German Diabetes Risk Score among the general adult population: findings from the German Health Interview and Examination Surveys
2016
Bewertung der Ernährungsqualität mittels Healthy Eating Index und dessen modifizierter Varianten
Evaluation of diet quality by means of the Healthy Eating Index and its modified variants
2015
Association Between Hemoglobin A1c and All-Cause Mortality: Results of the Mortality Follow-up of the German National Health Interview and Examination Survey 1998
2014
Besteht ein ALG II Mehrbedarf für Kleidung und Schuhe in Übergrößen?
Neuer Ansatz zur Ermittlung eines ALG II Mehrbedarfs für eine vollwertige Ernährung
2012
Einführung einer Fettsteuer auf Lebensmittel: Analyse von Effekten auf die Lebensmittel- und Nährstoffnachfrage sowie auf die Konsumentenwohlfahrt.
2010
Erhöhung der Mehrwertsteuer für Lebensmittel: Budget- und Wohlfahrtseffekte für Konsumenten
2009
Consumer demand for healthy diet considering diversity
2008
Elastizitäten der Nachfrage privater Haushalte nach Nahrungsmitteln - Schätzung eines AIDS auf Basis der Einkommens- und Verbraucherstichprobe
Quantification of a diet's value using hedonic analysis: integrating a health aspect
The taste for variety. A hedonic analysis
2007
A new index to measure healthy food diversity better reflects healthy diet than traditional measures
Die Märkte für Fleisch und Fleischprodukte
2005
Food risk perceptions by different consumer groups in Germany
2004
Determinants of diet quality
2003
Consumer demand for food diversity: evidence for Germany
2001
Ausgaben- und Preiselastizitäten der Nahrungsmittelnachfrage auf Basis von Querschnittsdaten: Eine Systemschätzung für die Bundesrepublik Deutschland
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